Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VII PILLIPÄIVÄT

August 18Klo:12.30

Free

Kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen kansanomaisista puhallinsoittimista kiinnostuneita: harrastajia ja ammattilaisia, muusikoita, tutkijoita, soitinrakentajia ja muuten vain kiinnostuneita. Tämä vuonna teemana on edesmennyt lammilainen Pentti Mäkelä ja hänen työnsä puhaltimien parissa. Viikonlopun aikana tarjoamme luentoja, työpajoja, soitinnäyttelyn ja konsertteja.

Tapahtuma on maksuton ja myös sen konsertteihin on vapaa pääsy. Tarjoamme aloituskahvit ja päiväkahvit lauantaina, mutta muut ruokailut kukin kustantaa itse. Lauantaina voimme mennä yhdessä lounaalle, lähistöltä löytyy ruokapaikkoja.
Halutessasi voit osallistua vain osaan ohjelmasta. Pyydämme ilmoittautumisia, jotta voimme varautua sopivalla määrällä kahvia ja teetä sekä suunnitella työpajat mahdollisimman tarkoituksenmukaisiksi.

Pillipäivät järjestää työryhmä, joka on saanut tukea Taiteen edistämiskeskukselta ja Hämeenlinnan kaupungilta. Yhteistyökumppaneina toimivat Vanajaveden Opisto, Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, kansanmusiikin koulutus ja Wetterhoffin talo.

Details

Date:
August 18
Time:
12.30
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön
Tapahtuman sivu
https://www.facebook.com/events/309181443324400/
Yleisö
vanhukset, harrastajat, lapset (ikäryhmät), perheet (ryhmät), lapsiperheet, järjestöt, aikuiset, yritystoiminta, yrittäjät, opiskelijat, nuoret, elävä musiikki, yritykset

Venue

Lammin Turvantalo, Mommilantie 7, Hämeenlinna
Mommilantie 7
Hämeenlinna, 16900