Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vankilan Tuomaan markkinat

15.12.2019Klo:10.00-18.00

Free

Vankilan lukitut ovet avataan jälleen Tuomaan markkinoiden ajaksi! Tuomaan markkinat täyttävät linnan ja Vankilan ympäristön markkinahumulla ja monenmoisella ohjelmalla. Sekä Hämeen linna että Vankila ovat avoinna lauantaina klo 10-21 ja sunnuntaina 10-18. Sisäänpääsy on maksuton. Vankilaan on luvassa ohjelmaa lapsiperheille, opastettuja kierroksia ja Vanajan vankilasta saapuu paikalle myyntipiste, jolla he myyvät vankien valmistamia tuotteita.

Ohjelma

Opastetut kierrokset. Vankilassa järjestetään opastettuja kierroksia rakennuksen ja vankitoiminnan historiaan lauantaina ja sunnuntaina klo 10, 12, 15 & 17. Ilmoittautuminen opastetulle kierrokselle Vankilan museokauppaan.

Ketjukoristetyöpaja, 11-17. Valmista oma perinteinen ketjukoriste joulukuusen koristeeksi kotiisi Vankilan ketjukoristetyöpajassa!

Tonttujahti. Etsi Vankilan kätköistä joulupukin vankilaan lähettämät ilkikuriset tontut. Samalla saat selville, mistä pahanteosta he ovat joutuneet joulupukin huonokäytöksisten tonttujen listalle. Materiaalit tonttujahtiin saat Vankilan museokaupasta.

Details

Date:
15.12.2019
Time:
10.00-18.00
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Ei esteetön
Tapahtuman sivu
https://www.kansallismuseo.fi/fi/tapahtumat/vankilan-joulumyyjaeiset
Ulkoinen linkki
https://www.kansallismuseo.fi/fi/tapahtumat/vankilan-joulumyyjaeiset
Yleisö
aikuiset, nuoret, yritykset, yritystoiminta, järjestöt, lapset (ikäryhmät), opiskelijat, lapsiperheet, harrastajat, vanhukset, yrittäjät, perheet (ryhmät)

Venue

Vankilamuseo, Kustaa III:n katu 8, Hämeenlinna
Kustaa III:n katu 8
Hämeenlinna, 13100