Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vain elämää -musiikkikomedia rakkaudesta ja…ahneudesta

July 12Klo:19.00

8€ – 18€

Keski-ikäiset miehet painivat raha- ja parisuhdehuolien kanssa ja vähän keskenäänkin.

Leskirouva Martta kutsuu poikansa perheineen maatilalle. Rahahuolien ja parisuhdeongelmien kanssa painivat pojat saapuvat perintö mielessään. Kotitilalla asustava pikkuveli puolestaan painii edelleen pienessä päässään, vaikka aktiivivuosista on jo monta vuotta ja kiloa. Vanhat kaunat ja ahneus saavat veljekset painimaan pian keskenäänkin. Näiden härmäläisten perusjunttien ja heidän perheenjäsentensä ohella tarinan edetessä nähdään monenkirjavaa joukkoa eikä perinnönjakokaan mene ihan suunnitelmien mukaisesti.

Tarinaa kuljettaa ja täydentää musiikki, joka on pääosin 1970-luvulta peräisin – Irwiniä ja vähän muutakin. Nostalgista musiikkia, joka saa näyttämöllä uusia sävyjä ja ulottuvuuksia. Tarinassa eletään kuitenkin 2010-lukua eli mukana on nostalgian ohella myös vivahteita tämän ajan ominaispiirteistä.

Kirjoittanut Markku Hyvönen
Ohjaaja Pekka Verho

Details

Date:
July 12
Time:
19.00
Cost:
8€ – 18€
Event Categories:
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön
Tapahtuman sivu
http://hauhonkesateatteri.fi/index.html
Yleisö
nuoret, vanhukset, lapsiperheet, harrastajat, lapset (ikäryhmät), maaseutukulttuuri, kahvilat, kesä, teatteri, opiskelijat, perheet (ryhmät), maaseutu, kesäteatterit, yritykset, järjestöt, yritystoiminta, aikuiset, yrittäjät

Venue

Hauhon kesäteatteri, Lautsiankuja 20, Hämeenlinna
Lautsiankuja 20
Hämeenlinna, 14700