Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TILA havainnon taustana -näyttely 29.6.-31.8.2019 Riihimäen vanhalla lasitehtaalla

June 29Klo:12.00-August 31Klo:18.00

Free

Avoinna ke-su klo 12-18
Vapaa pääsy
Riihimäen Taiteiden yönä 23.8. avoinna klo 12-22

Tervetuloa avajaisiin perjantaina 28.6.2019 klo 17-19.

Näyttelyn on kuratoinut kuvataiteilija KuM Simo Ripatti.

Näyttelyn taiteilijat:
Elina Autio, Jussi Goman, Radoslaw Gryta, Ihana Havo, Maija Helasvuo, Kaisaleena Halinen, Ahti Isomäki, Villu Jaanisoo, Kirsi Jokelainen, Johannes Kangas, Mika Karhu, Riitta Kopra, Pia Kousa, Tuija Lampinen, Olli Larjo & Lasse Wallenius, Kati Lehtonen & Mikko Myöhänen, Sampo Malin, Seppo Manninen, Juhana Moisander, Antti Oikarinen, Pilvi Ojala & Anni Paunila, Anneli Sipiläinen, Katri Stenberg, Nora Tapper, Anssi Taulu

TILA havainnon taustana on näyttely, joka pyrkii suuntaamaan huomiota tilan, teoksen, havainnon ja sen ajallisuuden merkitykseen kokemuksen rakentajina. Tila täydentää havainnon luoden sille pysyvyyden. Vaikka tila ja teos itsessään ovat muuttumattomia ja havainnosta riippumattomia, ajallisuus ja henkilökohtaisuus muodostavat tilasta teoksineen yksilöllisen kokemuksen. Kokemuksen suhde tilaan on yksilöllinen, samoin kuin tiedon suhde todellisuuteen. Tila järkeistyy yksilöllisten tarpeiden ohjaamana. Tila on muuttumaton, tausta.

Näyttelyä voi lähestyä kuten mitä tahansa yhteiskunnan ilmiötä tai yhteiskuntaa itseään. Näyttely voi antaa uusia välineitä ympäröivän maailman tarkasteluun.

Yhteistyössä Ars-Häme ry, Riihimäen kaupunki, G-Capital Oy

Details

Start:
June 29Klo:12.00
End:
August 31Klo:18.00
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Ei esteetön
Tapahtuman sivu
http://nayttelyt.arshame.com/tila/
Ulkoinen linkki
https://www.facebook.com/events/2207935146133052/
Yleisö
nuoret, yritykset, yritystoiminta, vanhukset, lapsiperheet, aikuiset, yrittäjät, harrastajat, lapset (ikäryhmät), järjestöt, opiskelijat, perheet (ryhmät)

Venue

Riihimäen vanha lasitehdas, Lasitehtaanaukio 2, Riihimäki
Lasitehtaanaukio 2
Riihimäki, 11910