Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tekoälyrekka Hauholla Alvettulan Rikulanrannassa

June 16Klo:11.00-16.00

Free

Tekoälyrekan keskiössä on tekoälyn keskeinen asiantuntija professori Sytytystulppa. Hän on kehittänyt tekoälyä ja robotteja koko elämänsä, ja tuleviasuuteen katsovana tutkijana hän on visioinut, kuinka tekoäly voi auttaa ihmiskuntaa nykyisissä haasteissa. Tekoälyrekan vierailijana ratkot tekoälyrekan erilaisia tehtäviä ja saat niiden avulla selville professorin luoman tekoälyvision.
Osana tekoälyrekan tehtäviä olet vuorovaikutuksessa robotin kanssa ja teet sen kanssa yhteistyötä. Näet, miten robotti oppii, ymmärrät datan ja algoritmin roolia tekoälyssä ja saat kuvan siitä, mitä tekoäly vosi tulevaisuudessa tehdä puolestamme.
Tekoälyrekan sisältä löytyvät pakohuonepelit, joissa pelaajien tulee päättelyn ja yhteistyön avulla päästä määräajassa ulos huoneista. Rekan sisällä on kaksi pakohuonepeliä, joiden kestot ovat 10 min. ja 20 min.
Tekoälyrekan eteen rakennetusssa teltassa pääset tutustumaan erilaisiin jo olemassaoleviin tekoälysovelluksiin kiten kasvojentunnistukseen, puheohjaukseen ja puheentunnistukseen.

Details

Date:
June 16
Time:
11.00-16.00
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön
Tapahtuman sivu
https://tekoalyrekka.fi/
Yleisö
nuoret, ammatillinen tieto, yritykset, yritystoiminta, vanhukset, lapsiperheet, aikuiset, yrittäjät, tieteellinen tieto, harrastajat, lapset (ikäryhmät), tulevaisuus, järjestöt, opiskelijat, perheet (ryhmät)

Venue

Rikulanranta, Siltatie 35, Hämeenlinna
Siltatie 35
Hämeenlinna, 14680