Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SUOMI MADEPILKKII la 8.2.2020 klo 16:30-22:00 Petäys

February 8Klo:16.30-22.00

Free

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) viettää 20-vuotisjuhlaansa vuonna 2020.

Hämeen Vapaa-ajankalastajien, alueen paikallisten kalastusseurojen ja SVK:n yhteistyönä toteutettava tapahtuma on kaikille kalastuksesta kiinnostuneille suunnattu madepilkkitapahtuma, jossa opetetaan ja toteutetaan vastuullista kalastusta ja luonnon kunnioittamista. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa talviseen, jännittävään mateenkalastukseen ja -pilkintään sekä opastaa kalojen tunnistuksessa, kalastuksessa, välineissä sekä saaliskalan käsittelyssä. Tapahtuma on ilmainen, perheystävällinen ja kaikille avoin. Tapahtuma-aika on klo 16:30-22.00.

Tapahtumaan voit tuoda paikalle vanhan, nykyisen kalastuslain vastaisen madeharan madeharojen keräyspisteeseen ja saada tilalle vastuullisen, lyijyttömän ja kotimaisen SVK20-juhlamademorrin.

Tule tapaamaan tuttuja, kuulemaan parhaat madejutut ja -vinkit ja nauttimaan talvisesta yhdessäolosta koko perheen tai kaveriporukan voimin kalastuksen parissa.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös (26. kerran) Made HUKassa – madepilkkikilpailu klo 17:30-21:30.

Paikalle pääsee oman auton (ilmaista parkkitilaa löytyy) lisäksi myös virallisella MADEBUSSILLA, joka kuljettaa maksutta Hämeenlinnasta, Hattulan keskustan kautta Petäykseen ja takaisin. Bussikyydin ennakkovaraukset ilkka.keinanen@phnet.fi

Venue

Petäys Resort Hotel, Petäyksentie 35, Hattula
Petäyksentie 35
Hattula, 14620