Loading Events

« All Events

Open Bioeconomy Week

September 29Klo:09.00-September 30Klo:13.00

Free – 40€

Open Bioeconomy Week järjestetään ensimmäistä kertaa 29.-30.9.2020. Vuonna 2020 tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti etänä COVID-19 aiheuttaman epävarmuuden takia, mutta jatkossa tapahtuma vakiinnuttaa paikkansa vuosittaisena Hämeenlinnassa järjestettävänä tapahtumakokonaisuutena, joka tuo yhteen biotalouden ja digitalisuuden parissa työskentelevät asiantuntijat, yrittäjät, päätöksentekijät sekä muut toimijat.

Open Bioeconomy Week rakentuu biotalouden ja digitalisaation uusimpien tutkimustulosten ja innovaatioiden ympärille ja tuo yhteen eri alojen asiantuntijat keskustelemaan tulevaisuuden viheliäisistä ongelmista. Vuonna 2020 Open Bioeconomy Week koostuu tieteellisestä konferensiista ja yrittäjille suunnatusta tapahtumakokonaisuudesta. Call for abstracts on avoinna 31.7.20 asti ja tarkempi kuvaus tämän vuoden hausta on luettavissa tapahtuman verkkosivuilta.

Details

Start:
September 29Klo:09.00
End:
September 30Klo:13.00
Cost:
Free – 40€
Event Categories:
, , , , , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön
Tapahtuman sivu
https://openbioeconomyweek.org/
Ulkoinen linkki
https://openbioeconomyweek.org/
Yleisö
tiedeyhteisöt, yritystoiminta, opiskelijat, yrittäjät, kestävä kehitys, biotalous, digitalisaatio, yritykset, aikuiset, luonnontutkimus

Venue

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Vankanlähde 9, Hämeenlinna
Vankanlähde 9
Hämeenlinna,