Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Metsäjoogat Aulangolla

June 5Klo:19.30-June 17Klo:21.00

10€ – 90€

Metsäjoogat:

Keskiviikko 5.6. klo 19.30 lempeä ja rauhallinen tunti

Keskiviikko 12.6. klo 17.00 lempeä ja rauhallinen tunti

Maanantai 17.6. klo 19.30 voimakkaampi ja dynaaminen tunti

Alkukesän Metsäjoogatunnit pidetään Aulangolla. Näköalat ovat mahtavat Aulankojärjen levittäytyessä eteemme. Tälle tunnille kannattaa ottaa oma matto mukaan, sillä teemme harjoitteita myös maassa.

Hinta: kertamaksu 10 €, maksetaan paikanpäällä käteisellä, liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai maksukortilla

Paikkana: Aulanko ja tapaamispaikkana Näkötornin parkkipaikka

Ilmoittautuminen: eva@younga.fi tai 050-3586575 viimeistään samana päivänä klo 12.00 mennessä. Mukaan pääsee ilmoittautumattakin vain tulemalla paikalle.

Ota mukaan ulko-olosuhteisiin sopiva matto ja lämpötilaan sopivat asusteet. Tunnilla voi olla paljain jaloin tai tossuilla.

Tervetuloa metsäjoogaan!
Luonto antaa voimaa. Luonnossa liikkuminen edistää oppimista, laskee verenpainetta, helpottaa keskittymistä, vähentää stressiä ja parantaa kipuja. Tässä vain muutama metsän parantavista voimista, lista hyvää tekevistä vaikutuksista on loputon.

Tänä kesänä vien taas joogan metsään. Luonnon värit, hiljaisuus, tuoksut ja tunnelma luovat mitä parhaimman ympäristön kehon ja mielen harjoitukselle. On helppo keskittyä ja olla läsnä hetkessä taipuen asanaan vanhan tammen runkoon tukien ja meditoida lintuja kuunnellen. Hengitys kulkee helpommin ja silmät näkevät avarammin. Sydän tuntee puhtaammin.

Tervetuloa voimaannuttaville joogatunneille luonnon pehmeään huomaan. Nämä joogatunnit sopivat jokaiselle. Taivas kattona ja multa varpaiden alla on temppelimme rauhalle ja hyvälle ololle.

Details

Start:
June 5Klo:19.30
End:
June 17Klo:21.00
Cost:
10€ – 90€
Event Categories:
, , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Ei esteetön
Tapahtuman sivu
https://www.younga.fi
Ulkoinen linkki
https://www.younga.fi/ajankohtaista/metsajooga/
Yleisö
nuoret, jooga, yritykset, yritystoiminta, vanhukset, aikuiset, yrittäjät, harrastajat, järjestöt, opiskelijat, luontoliikunta

Venue

Aulangonpuistometsä, Hämeenlinna
Aulangonpuistometsä
Hämeenlinna, 13210