Loading Events

« All Events

Menetys ja muisto -elokuvaviikko

November 18Klo:17.30-November 24Klo:18.00

Free

Sodasta rauhaan – fiktioita ja dokumentteja menetyksistä, mielen murtumista, kohtalokkaasta rakkaudesta ja oman paikan etsinnästä. Menetys ja muisto -elokuvaviikko tarjoaa yleisölle ilmaisia elokuvaesityksiä, keskusteluja sekä asiantuntija- ja taiteilijavieraita. Arki-iltaisin 18.-22.11.2019 elokuvanäytöksiä ja luentoja. Viikonloppuna 23.-24.11.2019 elokuvia ja elokuvantekijävieraita.

Päiväkohtainen ohjelma, vierailijat ja esitettävät elokuvat tapahtuman kotisivulta. Hämeenlinnan pääkirjastosta, Hämeenlinnan kaupungin infopiste Kastellista ja Museo Militariasta saa tapahtuman painettua ohjelmaesitettä.

Details

Start:
November 18Klo:17.30
End:
November 24Klo:18.00
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön
Tapahtuman sivu
https://kinotavast.net/tapahtumat/menetys-ja-muisto-elokuvaviikko/
Ulkoinen linkki
https://www.museomilitaria.fi
Yleisö
nuoret, yritykset, ranskalaiset, harrastajat, rakkauselokuvat, saksalaiset, elokuvahistoria, sankarivainajat, ensimmäinen maailmansota, aikuiset, virolaiset, talvisota, rauhantyö, jälleenrakentaminen, tiedustelu, oululaiset, itärintama (toinen maailmansota), yritystoiminta, järjestöt, vainajat, ruotsalaiset, sotalapset, kulttuurihistoria, karjalaiset, dokumenttidraamat, jatkosota, opiskelijat, vanhukset, evakuointi, yrittäjät, sotahistoria, sotaelokuvat

Venue

Museo Militaria, Vanhankaupunginkatu 19, Hämeenlinna
Vanhankaupunginkatu 19
Hämeenlinna, 13100