Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Linna Jazz Festival

July 11Klo:17.00-July 14Klo:23.59

Free – 40€

Jo 29:s Linna Jazz 2019 järjestetään torstaista sunnuntaihin 11.–14.7.2019 Hämeenlinnassa. Jokakesäiseksi perinteeksi muodostunut leppoisa tapahtuma tarjoaa mukavan kattauksen rytmimusiikkia moneen makuun. Ohjelmaykkönen, Linnanpuiston Pääkonsertti (su 14.7.), kerää taas viheriön täyteen yleisöä piknikille ja seurustelemaan musiikkia kuunnellen. Pääkonsertti on kaikille maksuton.

– Linna Jazzia on järjestetty talkoohengessä ja voittoa tavoittelematta alusta lähtien. Tarkoituksenamme on ollut tarjota kaupunkilaisille ja muualtakin saapuville vieraille mahdollisimman laaja ja viihdyttävä repertuaari rytmimusiikkia, ei pelkästään puritaanisille jazzdiggareille. Musiikki soi ilmaiskonserteissa ja oheistapahtumissa, osin kohtuullisen pääsymaksun rajoissa, kertoo LinnaJazzin taiteellinen johtaja, muusikko Timo Lehto.

LinnaJazzin täydellinen ohjelma ja esityspaikat löytyvät tapahtuman nettisivuilta www.linnajazz.fi. Facebookissa on myös tarjolla mielenkiintoista ajankohtaistietoa – Linna Jazz Festival.

Details

Start:
July 11Klo:17.00
End:
July 14Klo:23.59
Cost:
Free – 40€
Event Categories:
, , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Ei esteetön
Tapahtuman sivu
http://www.linnajazz.fi
Ulkoinen linkki
http://www.linnajazz.fi
Yleisö
yritykset, aikuiset, harrastajat, lapset (ikäryhmät), perheet (ryhmät), lapsiperheet, yrittäjät, opiskelijat, järjestöt, nuoret, vanhukset

Organizer

Linna Jazz

Venue

Linnanpuisto, Kustaa III:n katu , Hämeenlinna
Kustaa III:n katu
Hämeenlinna, 13100