Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Leskimies Nuutisen viimeiset varaosat

August 4Klo:14.00-16.30

6€ – 20€

Sulo Nuutinen elelee Kärväskylän Kyrsänperällä. On itseasiassa elellyt siellä koko ikänsä yli 250ha:n metsätilallaan.Vähäiset peltonsa han on metsittänyt EU:n tuella jo aikoja sitten. Pääasiallisen tulonsa mies hankkii varaosamyyjänä paikallisessa maataloustarvikekaupassa. Onpa sieltä kerran potkutkin saanut, mutta omistajapolven vaihduttua on mies jälleen päässyt tutun tiskin taakse. Nuutinen on aina tunnettu viimeisen päälle nuukana miehenä, joka on aina nähnyt asioissa ensin ne huonot puolet ja oikeastaan vain ne. Siitä syystä häntä pitkään kutsuttiinkin perse-eellä Nuutiseksi.
Lempinimeen vaikutti ilmeisesti myös se, että tarinan mukaan hän syntyikin takapuoli edellä. Reilut kymmenen vuotta sitten kaikki kuitenkin muuttui. Nuutinen kohtasi elämänsa naisen, itseään huomattavasti nuoremman seksuaaliterapeutti Tuuli Kielosen, joka koki Nuutisen elämänsä suurimpana haasteena.
Samoihin aikoihin miehen elämään ilmestyi myös sisarpuoli ja Nuutisen rippikouluaikainen vahingonlaukaus, josta siitäkään mies ei tiennyt mitään. Tyttärestään siis. – Tuosta kaikesta on siis nyt jo yli kymmenen vuotta ja vanha arki on palannut. Samoin myös vanha perse-eellä Nuutinen.
Seksuaaliterapeutti vaimo on joutunut jättämään toimensa, sillä Nuutinen on kouluttanut hänestä metsurin tilalleen. Nuutinen on jo aika pahasti polvivaivainen ja tarkkana miehenä hän ei firmojen raskaita hakkuukoneita metsiinsä päästä, vaan vielä melko hyvässä vireessä oleva vaimo hoitelee hankinta hakkuut.
Metsätöistä se sitten alkaakin tapahtumien vyöry, joka saa taas kerran miehen elämän järkkymään. Oman mausteensa keitokseen antavat myös kirkkoherra Kauno Harraksen huolet. Eikä niistä vähäisin ole Nuutisen lankomiehen lahkolais-saarnaaja Panu Pervonevan yhä jatkuva ja kiihtyvä ” taivaspisteiden hankitatyö”, joka sujuukin hyvin kiitos seurakunnan arvelluttavien kiinteistökauppojen. Myös Nuutisen työnantajan Kärväskylän maataloustarvike kauppiaan murheena ovat monet huolet.
Tervetuloa katsomaan Pirttikoskelle.

Details

Date:
August 4
Time:
14.00-16.30
Cost:
6€ – 20€
Event Categories:
, , , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön

Venue

Pirttikosken kesäteatteri, Rimmiläntie 2148, Hämeenlinna
Rimmiläntie 2148
Hämeenlinna, 14500