Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kaasuautojen Pop Up tapahtuma

July 20Klo:14.00

Free

Kaasuauto Pop Up -tapahtuma ja kaasuautojen kokoontumisajot kauppakeskus Tuulosessa kerää yhteen lähipäästöttömästä ja edullisesta autoilusta kiinnostuneita lauantaina 20.7.2019. Tavoitteena on koota paikalle mahdollisimman monta kaasuautoa, kertoa kaasuautoilusta ja esitellä erilaisia kaasuautomalleja.
”Kaasuautoilu on oiva tapa edistää vähäpäästöistä autoilua. Biokaasulla autoileminen on lähes hiilineutraalia liikkumista. Sen lisäksi että biokaasu on ympäristön kannalta erinomainen liikennepolttoaine, se on myös edullinen vaihtoehto”, kertoo Jani Hautaluoma, tapahtuman järjestävän Kaasuautoilijat ry:n puheenjohtaja.
Kaasuautoilijat pyrkivät kokoamaan samaan paikkaan enemmän kaasuautoja kuin missään muualla Suomessa aiemmin, ja näin saavuttamaan Tuuloksessa epävirallisen Suomen ennätyksen.
”Toivomme, että mahdollisimman moni kaasuautoilija ja kaasuautoista kiinnostunut tulee Tuulokseen”, Hautaluoma toteaa.
Kaasuautoilijat jakavat tietoa kaasuautoista ja kauppakeskus Tuulosessa on päivän aikana paljon aiheeseen liittyvää toimintaa, kuten Suomen kiertueensa Tuulokseen päättävät Biokaasuenkelit biokaasupelinsä kanssa. Lisäksi Gasumin edustajat kertovat kaasusta polttoaineena, ja autoliikkeet sekä maahantuojat esittelevät erilaisia kaasuautoja. Paikalle kaasuttelee myös LNG:tä polttoaineena käyttävä rekka.
Kaasuauto Pop Up -tapahtuman aikana kaasuautoihin tutustuvat voivat arvioida ja äänestää oman suosikkinsa esillä olevista automalleista, ja päivän päätteeksi osallistuneiden kesken arvotaan 200 euron lahjakortti kauppakeskus Tuulosen liikkeisiin.

Details

Date:
July 20
Time:
14.00
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön
Tapahtuman sivu
http://www.tuulonen.fi/tapahtumat/node/kaasuautoilijat-ry-pop-up-paiva-tuulosessa-lauantaina-2072019
Yleisö
vanhukset, harrastajat, lapset (ikäryhmät), perheet (ryhmät), lapsiperheet, järjestöt, aikuiset, yritystoiminta, yrittäjät, opiskelijat, nuoret, yritykset

Venue

Kauppakeskus Tuulonen, Tuuloksentie , Hämeenlinna
Tuuloksentie
Hämeenlinna, 14820