Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Joulupukin Juna

December 7Klo:09.30-December 8Klo:15.30

4€ – 16€

Höyryveturien vetämät Joulupukin Juna sekä Tonttujuna liikennöivät Jokioisten ja Minkiön sekä Minkiön ja Humppilan välillä. Reilun tunnin kestävän edes-takaisen matkan aikana pääset nauttimaan rauhallisesta matkanteosta ja jouluisesta tunnelmasta. Tänä vuonna pääset nauttimaan ensimmäistä kertaa myös Humppilan uuden aseman joulutunnelmasta!

Edes-takaisten pilettien hinnat:

– Aikuiset 10 euroa (meno-paluu Jokioinen-Minkiö tai Humppila-Minkiö tai päinivastoin), koko rata 14 euroa (meno-paluu Humppila-Jokioinen tai päinvastoin)

– Lapset (4-16 vuotta) 5 euroa (meno-paluu Jokioinen-Minkiö tai Humppila-Minkiö tai päivastoin), koko rata 7 euroa (meno-paluu Humppila-Jokioinen tai päinvastoin)

– Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Junapilettejä voi ostaa Jokioisten, Minkiön ja Humppilan asemilta ennen junan lähtöä. Minkiön ja Humppilan asemilla voi maksaa myös pankki- ja luottokorteilla, Jokioisten asemalla vain käteisellä,

Humppilan asemalla on vaihtoyhteys VR: Turun ja Tampereen suunnan juniin / junista.

Junamatkan hintaan sisältyy lämmin glögi tai mehu sekä joulupipari. Lisäksi joulupukki ja tontut ovat junissa mukana jakamassa makeisia. Junan vaunuissa kamiinat hohkaavat tunnelmallista lämpöä ja jouluvalaistus luo tunnelmaa.

Minkiön asemalla on jouluaiheista musiikka. Lisäksi jouluaiheista myyntiä Minkiön asemalla. Humppilan uudessa asemarakennuksessa sekä ja aseman halkokatoksessa palvelee myös kahvio.

Details

Start:
December 7Klo:09.30
End:
December 8Klo:15.30
Cost:
4€ – 16€
Event Categories:
, , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön
Tapahtuman sivu
https://www.jokioistenmuseorautatie.fi/fi/aikataulut-tapahtumat
Yleisö
lapsiperheet, aikuiset, vanhukset, nuoret, harrastajat, perheet (ryhmät), lapset (ikäryhmät)

Venue

Jokioisten Museorautatie, Kiipuntie 49, Jokioinen
Kiipuntie 49
Jokioinen, 31630