Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Janakkalan barokki – Lasten barokki

June 30Klo:11.00

Free

Lasten barokki Laurinmäen tunnelmallisella torpparimuseolla tutustuttaa vanhan musiikin maailmaan iloisen kepeällä otteella. Barokkimatka – musiikkiteatteriesityksessä tavataan barokin ajan koreat säveltäjämestarit hauskoine tarinoineen ja kiehtovine soittimineen.

Työpajassa klo 11 ja 13 valmistetaan omia paimensoittimia luonnonmateriaaleista perinnemuusikko Minna Hokan opastuksella. Torpparimuseolla tehdään aikamatkoja 1800-luvulle ja kulttuurikahvila PSL palvelee makean nälkään. Tapahtuma on maksuton.

Su 30.6 Klo 12 ja 14 Barokkimatka -musiikkiteatteri

Anni Elonen, barokkiviulu ja tamburiini
Hanna Haapamäki, traverso ja nokkahuilut
Tatu Ahola, barokkisello
Mikko Ikäheimo, luuttu ja barokkikitara

Barokkimatkalla tavataan barokin aikakauden säveltäjämestarit: Peruukeissaan ja loisteliaissa puvuissaan lavalla touhuavat Händel, Bach, Telemann, Sammartini ja Corelli ilmielävinä!

Konsertissa kuullaan säveltäjien itse kertomana hauskoja tarinoita heidän elämästään ja barokin aikakauden erikoisista ilmiöistä. Musiikki kuljettaa barokin ajan hoveista ja oopperataloista talonpoikien kylätansseihin. Tutuksi tulevat myös vanhat soittimet: barokkiviulu ja -sello, erilaiset nokkahuilut, traverso, luuttu ja barokkikitara. Yleisölläkin on oma roolinsa, kun suomalaista Lampaanpolska-kansanlaululla hypätään osaksi orkesterin musisointia.

Details

Date:
June 30
Time:
11.00
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Ei esteetön
Tapahtuman sivu
https://janakkalanbarokki.fi/lasten-barokki-2017/
Yleisö
nuoret, yritykset, perheet (ryhmät), lapset (ikäryhmät), harrastajat, vanhukset, yrittäjät, aikuiset, järjestöt, lapsiperheet, opiskelijat

Organizer

Janakkalan kunta

Venue

Laurinmäen torpparimuseo, Hakoistentie 373, Janakkala
Hakoistentie 373
Janakkala, 14240