Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Iloiset Tonttutreenit

December 10Klo:17.30-20.00

Free

Vuoden 2019 viimeiset ja kaikille maksuttomat jumpat Metsolassa!
Tiistaina 10.12.2019 klo 17.45 – 20.00

Klo 18.00 Zumba + Reisipepputreeni

Klo 19.00 Lempeä koko kehon huolto

Treenataan kaikki loppuvuoden kiire ja hössötys pois kunnon “tonttutreeneillä”! Tahdon nähdä tässä tapahtumassa teidät kaikki. Uudet, vanhat, nykyiset, entiset ja tulevat rakkaat asiakkaani. Nämä tunnit ovat teille kiitoksena kymmenestä yhteisestä vuodestamme täällä Hämeenlinnassa.

Kyytiä saa koko keho. Annamme itsemme liikkua hiki otsalla, lihakset töissä ja hymy huulilla Zumba + Reisipepputreenissä. Lopuksi huollamme vielä kehoa ja rauhoitamme mieltä. Mukaansa tempaava musiikki, loisto porukka ja fiilis takaavat tehokkaan ja hauskan treenin ennen joulurauhaan laskeutumista. Mukaan kannattaa ottaa matto ja juomapullo, lopusta huolehdin minä. Tunnit soveltuvat kaikille.

Tapahtumassa pääset hankkimaan myös joululahjaksi itsellesi tai kaverille Youngan kymppikortit, kurssit ja lahjakortit loppuvuoden parhaalla alennuksella. Tapahtumaan voi tulla vain pukinkontti hankinnoillekin 😉 Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Kaikki ovat tervetulleita. Nappaa siis kainaloon kaveri tai vaikka pari ja suuntaa loppuvuoden takuulla iloisimille tunneille!

Paikkana Kaurialan Yläkoulu/Metsola, Rinnetie 58 Myllymäellä, Hämeenlinna
Ohjaajana Eva Travanti

Venue

Metsola, Rinnetie 58, Hämeenlinna
Rinnetie 58
Hämeenlinna, 13100