Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ilmaispäivä kaupungin museokohteissa

January 19Klo:11.00-17.00

Free

Sunnuntaina 19.1.2020 Hämeenlinnan kaupunki täyttää 381 vuotta ja kaupungin omistamiin museoihin on vapaa pääsy. Tervetuloa mukavalle sunnuntaikävelylle kaupungin museokohteisiin!

Mukana ilmaispäivässä: Hämeenlinnan taidemuseo, Sibeliuksen syntymäkoti, Palanderin talo ja Museo Skogster.

Hämeenlinnan Taidemuseo on avoinna klo 11–17. Kotimaan kasvot -näyttelyssä kuljetaan tunnetuimpien taiteilijoidemme matkassa 1800-luvun lopun suomalaiseen maisemaan. Taidemuseossa on myös esillä taidegrafiikan uranuurtajana tunnetun Kalle Carlstedtin näyttely. Sääksmäellä asuneen taiteilijan aiheet liittyivät usein kotiseudun luontoon ja maisemaan. Opastettu kierros näyttelyissä klo 14.

Museo Skogster on avoinna klo 11–17. Huippusuosittu Henkimaailman juttuja -näyttely on esillä viimeistä päivää. Voit osallistua myös näyttelyn nuotiopiiriin, jossa käydään läpi yleisön kummia kokemuksia. Hämeenlinnan syntymäpäivän hengessä kannattaa katsastaa Ooh, Hämeenlinna! -näyttely ja siellä pyörivä video kaupungin historiasta. Museo Skogsteriin on aina vapaa pääsy.

Sibeliuksen syntymäkoti ja Palanderin talo ovat avoinna klo 12–16. Molemmissa museoissa eläydytään 1800-luvun lopun Hämeenlinnaan. Yleisöopastus Sibeliuksen syntymäkodissa klo 15.00. Palanderin taloon tutustutaan opastetuilla kierroksilla, jotka aloittavat syntymäpäivänä tihennetysti 15 minuutin välein.

Details

Date:
January 19
Time:
11.00-17.00
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön
Tapahtuman sivu
https://www.hameenlinnantaidemuseo.fi/
Yleisö
aikuiset, nuoret, järjestöt, lapset (ikäryhmät), opiskelijat, lapsiperheet, harrastajat, vanhukset, perheet (ryhmät)

Venue

Hämeenlinnan taidemuseo, Viipurintie 2, Hämeenlinna
Viipurintie 2
Hämeenlinna, 13200