Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hanna Järvenpää: Luurankoja & laatikoita Forssan museon galleria Moletissa

June 20Klo:10.00-July 14Klo:16.00

Free

Luuranko on maleksinut Järvenpään teoksissa vaivihkaa jo 2000-luvun alusta asti, edeten lopulta pääosaan, symboliksi sekä ihmiselle että kokonaisuudelle. Yksilön, yhteisön ja ympäristön välinen kauhun tasapaino on arvaamaton. Säilömme, luokittelemme ja lajittelemme erilaisia asioita, hautaamme ja piilotamme, mutta kätketyillä on tapana nousta esiin, monella eri olemisen ja elämisen saralla.

Vaihtoehtoinen valokuvausmenetelmä syanotypia on erinomainen tekniikka käytettäväksi kankaille. Järvenpää käyttää suurissa määrin vanhoja lakanoita ynnä muita käytettyjä kodin tekstiilejä, paitsi moninaisen käytännöllisyyden ja kierrätettävyyden, myös entisen kunnioittamisen nimissä. Hapertuvien lakanoiden sekä uusien paljetti- ja glitterkankaiden kontrasti on osaltaan kuvaus vanhan ja uuden limittymisestä elämässä, niin yksilöllisellä kuin yhteisölliselläkin tasolla. Muutos on pysäyttämätön voima, vaikka toisinaan tuntuu, että vain kiertää samaa kehää, kerta toisensa jälkeen.

TAITEILIJATAPAAMINEN SUNNUNTAIN 14.7. KLO 12-16. TERVETULOA! VAPAA PÄÄSY.

Lisätietoja:

Hanna Järvenpää

hanmirjar@gmail.com

www.h-jarvenpaa.blogspot.com

www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/taiteilija/hanna-jarvenpaa

Details

Start:
June 20Klo:10.00
End:
July 14Klo:16.00
Cost:
Free
Event Categories:
, , , , , , , , , , ,
Esteettömyys
Esteetön
Tapahtuman sivu
http://www.forssanmuseo.fi/ajankohtaista/?newsid=534&newstitle=Hanna+J%C3%A4rvenp%C3%A4%C3%A4%3A+Luurankoja+%26+laatikoita+18.6.+-+14.7.2019
Yleisö
nuoret, yritykset, yritystoiminta, vanhukset, lapsiperheet, aikuiset, yrittäjät, harrastajat, lapset (ikäryhmät), järjestöt, opiskelijat, perheet (ryhmät)

Venue

Forssan museo, Wahreninkatu 12, Forssa
Wahreninkatu 12
Forssa, 30100